Παραιτήθηκε ο Μαρκαριάν, αλλά η ΕΠΟ τον κρατάει!

Μπορεί ο Σέρχιο Μαρκαριάν να υπέβαλε την παραίτησή του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την ανακοίνωσε στον Τύπο μέσω γραπτής δήλωσης, φαίνεται, όμως, ότι η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου έχει άρρωστα αποδυτήρια...
 
«Ήρθα στην Ελλάδα για την Εθνική ομάδα σε μία κρίσιμη στιγμή. Ανέλαβα μία δύσκολη δουλειά. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Έκανα την προσπάθεια μου και από την ημέρα που ήρθα εργάζομαι πολλές ώρες με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνω» αναφέρει η δήλωση του Ουρουγουανού προπονητή.
«Η Εθνική ομάδα έδειξε μέσα στο γήπεδο τη δουλειά μας. Ζητώ συγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους, διότι τα αποτελέσματα στους αγώνες μας δεν ήταν τόσο καλά» συνεχίζει ο κ. Μαρκαριάν, αναφερόμενος στην ήττα από τα Νησιά Φερόε και στην ισοπαλία με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016, που άφησαν οριστικά το ελληνικό συγκρότημα εκτός τελικής φάσης.
«Τώρα παίρνω μία δύσκολη απόφαση. Τελειώνω τη συνεργασία μου με την Εθνική ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες, τον κόσμο, την ΕΠΟ και τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία, καθώς επίσης τα ΜΜΕ για τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπό μου» καταλήγει η δήλωση του έμπειρου τεχνικού.
Σενάρια με… Καραγκούνη!
Η ΕΠΟ διά στόματος του Γιώργου Γκιρτζίκη(δήλωση στον Σπορ FM), στηρίζει ξεκάθαρα τον Σέρχιο Μαρκαριάν. «Δεν κάνουμε δεκτή την παραίτηση. Πιστεύω τον Μαρκαριάν», δήλωσε ο Γκιρτζίκης. Και πρόσθεσε:
«Τόσο εγώ προσωπικά όσο και το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε τον Σέρχιο Μαρκαριάν και θέλουμε να συνεχίσει το έργο του».
Την ίδια στιγμή, ΜΜΕ των Αθηνών θέλουν να υπάρχει θέμα… Καραγκούνη! Τα δημοσιεύματα φέρουν την ΕΠΟ δυσαρεστημένη με τα όσα έκανε (ή… δεν έκανε) ο Καραγκούνης στην Εθνική αλλά, φυσικά, κάποια επίσημη δήλωση δεν υπάρχει πουθενά.


Σχόλια