locomotiva_paok_11ada_20150716_01Κι εκεί που όλοι έλεγαν “μια από τα ίδια”, ο Μυστακίδης έκανε μια ωραία κάθετη μπαλιά, ο Μακ, επιτέλους, τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα και… 2-1.

 

Έτσι, ο ΠΑΟΚ έχει αναπτερώσει τις ελπίδες του για τη ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στη Λοκομοτίβα. Όχι ότι δεν ήταν φαβορί ακόμη κι αν το παιχνίδι τέλειωνε με 2-0, αλλά, σαφώς, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, είχε τις ευκαιρίες, αλλά… δεν είχε τα γκολ. Ένα δοκάρι, τρία χαμένα τετ α τετ (ένα από Κίτσιου και δύο από Μακ) σημάδεψαν το πρώτο ημίχρονο για το Δικέφαλο. Από την άλλη πλευρά, η Λοκομοτίβα έκανε δυόμισι ευκαιρίες κι έβαλε δυο γκολ!

Στο β μέρος η εικόνα δεν άλλαξε. Το αντίθετο, μάλιστα, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους. Ο ΠΑΟΚ ήταν κουρασμένος, αφού ακόμη είναι ανέτοιμος κι όλα έδειχναν ότι οδηγούμασταν στη λήξη χωρίς αλλαγές. Τελικά, ο Μυστακίδης ήταν αυτός που με ωραία πάσα άνοιξε το δρόμο για τον Μακ. Όχι ότι ο Μακ δεν είχε τις πάσες στο α μέρος… Ο Πέλκας τον τροφοδότησε –κι αυτόν και τους άλλους. Όμως οι παίκτες του Δικεφάλου έβλεπαν την εστία με το μακαρόνι…

Από την εξέδρα δεν έλειψε η γκρίνια και τα συνθήματα για τη φανέλα και τα… μπ@υρδέλ@. Δεν είχαν κι άδικο οι φίλαθλοι, αφού έβλεπαν μια από τα ίδια: Τη νέα χρονιά να ανοίγει όπως έκλεισε η παλιά.

Τα συμπεράσματα από το παιχνίδι βγήκαν εύκολα:

1. Ο ΠΑΟΚ είναι ανέτοιμος

2. Θέλει άλλο αμυντικό στήσιμο

3. Χρειάζεται στόπερ

4. Θέλει κι επιθετικό…

Για την ιστορία:

Η ταυτότητα του αγώνα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αντριγιάσεβιτς, Μπάρτολετς-Τζαβέλλας

ΓΚΟΛ: 30′ Κόλαρ, 45′ Αντριγιάσεβιτς

Διαιτητής: Mozharovskyy (Ουκρανία)

Βοηθοί: Khalamendyk-Korniyko (Ουκρανία)

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ: Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μρτσέλα, Πρένγκα, Σόβσιτς(90+ Τσάπαν), Μπεγκόνια, Μπρούσιτς, Αντιγιάσεβιτς, Λέκο, Μάριτς (73′ Μίσιτς), Κολάρ (66′ Ντολεζάλ)

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Σκόνδρας (79′ Ρατς), Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (61′ Μαντούρο), Μακ, Κάτσε, Πέλκας, Σαλπιγγίδης (68′ Μυστακίδης)