Επίσημα ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Άρης είναι από σήμερα ο Νίκος Λάσκαρης, με τη σύζυγό του Τζώρτζια. 


Ο Ελληνας επιχειρηματίας, που κατοικοεδρεύει στο εξωτερικό, μετά την προ εβδομάδων απόκτηση του 41% των μετοχών της εταιρείας, μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της και την ολοκλήρωση των απαιτούμενων συζητήσεων με τους διοικούντες την ομάδα, απέκτησε και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, σηματοδοτώντας έτσι την αλλαγή σελίδα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των «κίτρινων».

Ο Λάσκαρης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ Αρης, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που οι συζητήσεις είχαν αίσιο τέλος. Ο Άρης είναι η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων. Η δυναμική του ήταν και παραμένει τεράστια. Στόχος μας είναι να ξυπνήσουμε τον κοιμώμενο γίγαντα και να ξαναδώσουμε όραμα στους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας».

Η τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού ζητήματος δρομολογεί και το ζήτημα της παραμονής του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της ομάδας. Σήμερα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης, τόνισε πως θεωρεί δεδομένη τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Πρίφτη και απομένει η υλοποίηση ραντεβού του ίδιου με τον Λάσκαρη για να «σφραγιστεί» και επίσημα το γεγονός.