Να επιστρέψει στη διαπραγμάτευση καλεί την Ελλάδα η ΙρλανδίαΝα επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της καλεί την Ελλάδα η κυβέρνηση της Ιρλανδίας, προτρέποντας την Αθήνα να ακολουθήσει το δικό της παράδειγμα προκειμένου να εξέλθει από την κρίση.


«Απογοητεύτηκα λίγο όταν άκουσα την ελληνική κυβέρνηση να μιλά για δημοκρατική εντολή. Εμείς το αποδεχόμαστε αυτό, όμως εκείνοι (οι Έλληνες) πρέπει επίσης να αποδεχθούν τη δημοκρατική εντολή που έχει δοθεί και σε άλλες κυβερνήσεις στην Ευρωζώνη» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Σάιμον Χάρις, στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTE.

«Ακόμα και την ύστατη στιγμή οι Έλληνες πρέπει να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους τους» πρόσθεσε ο ίδιος, καλώντας την Αθήνα να κάνει ό,τι και η Ιρλανδία.

«Η Ιρλανδία έχει αποδείξει ότι μπορούμε πραγματικά να διαπραγματευόμαστε και να επιλύουμε τα προβλήματα», τόνισε ο κ. Χάρις, συμπληρώνοντας πως «δεν μπορείτε να το επιτύχετε αυτό μέσω της πολιτικής αστάθειας και της υιοθέτησης ακραίων θέσεων».

Σχόλια