ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Για άλλη μία φορά, η πλειοψηφία του κόσμου δείχνει πως δεν μπορεί να παραμείνει ψύχραιμη... Από χθες το βράδυ σχηματίστηκαν ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών και η ίδια εικόνα παραμένει ως τώρα!


Οι ουρές, από το πρωί, καλά κρατούν! Μάλιστα, σε αρκετά ΑΤΜ σε πολυσύχναστα σημεία της Θεσσαλονίκης, χρήματα... δεν υπάρχουν και οι υπεύθυνοι ενημερώνουν πως τα μηχανήματα αυτά θα ανατροφοδοτηθούν πρωί - πρωί της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2015.

Το παράδοξο είναι ότι ουρές σχηματίστηκαν, από το πρωί και σε... βενζινάδικα! Όποιος κατέβαινε την Λαμπράκη, από τα Κωνσταντινοπουλίτικα ως την περιοχή Παπάφη, έβλεπε την ίδια εικόνα σε όλα τα πρατήρια: Ουρές αυτοκινήτων περίμεναν για ανεφοδιασμό! Παρόμοια εικόνα και στα πρατήρια υγρών καυσίμων της περιοχής της Μοναστηρίου και της δυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης, αλλά και στον Φοίνικα...



Από όλες τις τράπεζες υπάρχει η διαβεβαίωση πως -και τη Δευτέρα- ταμεία και ΑΤΜ θα δίνουν, κανονικά, χρήματα.

Ο φακός του Νώντα Στυλιανίδη είναι αποκαλυπτικός.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 13.00

H Τράπεζα της Ελλάδος καταβάλει κάθε δυντατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλιστεί η τροφοδοσία των ελληνικών τραπεζών με μετρητά.


Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιο στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει πρόβλημα επάρκειας τραπεζογραμματίων στις τράπεζες. Σημειώνεται ότι από το πρωί παρατηρείται έντονη κινητικότητα στα ΑΤΜ των τραπεζών.

Τόσο οι βενζινοπώλες όσο και οι εταιρίες εμπορίας, με δηλώσεις προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ διαβεβαιώνουν, πάντως, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα και ότι όλες οι παραγγελίες που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα θα εκτελεστούν κανονικά.

Ανέφεραν ότι «αν ένα πρατήριο ξεμείνει αυτό θα οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση. Ωστόσο, πρόβλημα στον εφοδιασμό της αγοράς δεν υπάρχει».