Η Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολιτισμού . Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης   διοργανώνει  αθλητική εκδήλωση με τίτλο «Βαδίζουμε για την Λάμψη για ζωή και  ελπίδα»  η οποία θα περιλαμβάνει  Λαϊκό Αγώνα  Βαδίσματος.


Η εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015, με αφετηρία από την πλατεία Παραμάνα της Θέρμης, στις 6 το απόγευμα. Οι συμμετέχοντες θα βαδίσουν ως το φράγμα της Θέρμης και θα επιστρέψουν στην πλατεία για μουσική και χορό.

Συμμετέχουν :  Σχολή Χορού, Τμήμα Εικαστικών της  Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ  

Η αθλητική εκδήλωση  είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια ενίσχυσης του έργου του Συλλόγου ’’ H Λάμψη’’, που στηρίζει στη Β. Ελλάδα με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο τα παιδιά που έτυχε να νοσήσουν από νεοπλασματική ασθένεια (καρκίνο) καθώς επίσης και τους γονείς τους. Τα έσοδα από τις συμμετοχές  θα διατεθούν στο σύλλογο «Λάμψη».

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση.  Από τους διοργανωτές  θα ζητηθούν  βεβαιώσεις  αφού όλοι οι συμμετέχοντες  αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. 

Τον αγώνα θα παρακολουθούν σε όλη την διάρκεια του εθελοντές διασώστες της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, ειδικευμένοι στην παροχή πρώτων βοηθειών.