Πάνω από 2.500 άτομα παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις και τα επιμορφωτικά προγράμματα της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη παρά τις δυσμενείς συνθήκες από την οικονομική και χρεωστική κρίση που διέρχεται η χώρα μας. 


«Το ξεκάθαρο μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε προς όλους αυτή τη στιγμή είναι ότι η ανάπτυξη και η εκπαίδευση των στελεχών είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης των οικονομικών μονάδων και καθοριστικό στοιχείο για την αποτελεσματικότητα κάθε οργανισμού», σχολίασε ο πρόεδρος του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ, κ. Νικόλαος Μπακατσέλος (φωτογραφία αριστερά), κατά τη διάρκεια της 47ης ετήσιας τακτικής συνέλευσης των μελών της εταιρίας,  που διεξήχθη σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Πώς διατηρήθηκε η Κρι Κρι

Στο δεύτερο μέρος της 47ης Συνέλευσης Μελών του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ παρατέθηκε ομιλία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚΡΙ - ΚΡΙ Α.Ε. κ. Παναγιώτη Τσινάβου, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξηντάχρονη ιστορική διαδρομή της επιχείρησής του, η οποία κατατάσσεται τη στιγμή αυτή, στην τρίτη σειρά των μεγαλύτερων γαλακτοκομικών ελληνικών επιχειρήσεων με διεθνή παρουσία, στην προσπάθεια του να «ανατάξει» σε 7 μήνες, το εργοστάσιο παραγωγής γιαουρτιού, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς το 2013, χωρίς να σταματήσει την παραγωγή και χωρίς μείωση του προσωπικού.



Ο κ. Τσινάβος(φωτογραφία πάνω) έδωσε βάρος στη σημασία που πρέπει η σημερινή επιχείρηση να δίνει στο σπουδαιότερο κεφάλαιό της που είναι οι άνθρωποί της. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ότι δίνεις στους ανθρώπους σου, σου το επιστρέφουν στο διπλάσιο!»

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνέλευσης ακολούθησε η καθιερωμένη τελετή υποδοχής των νέων Μελών του Τμήματος. Στη συνέχεια παραδόθηκε χρηματική επιταγή στον Πρόεδρο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής κ. Νικόλαο Πέντζο(φωτογραφία κάτω).



Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των πιστοποιητικών σπουδών στους αποφοιτήσαντες της 49ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και της 24ης σειράς του προγράμματος Diploma in Sales Management.