aris

«Ζωντανός» στο κυνήγι της πρώτης θέσης που οδηγεί στην άνοδο στη Football League έμεινε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε 1-0 στην Αλεξανδρούπολη του Εθνικού με γκολ του Ν' Λουντουλού.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη έγινε 23 ετών, έκανε το καλύτερο δώρο στον… εαυτό του, καθώς στο 40' σημείωσε το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Έτσι ο Άρης έφτασε στους 67 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό που πήρε ξεκούραστο «τρίποντο» καθώς η αναμέτρηση με την Καστοριά δεν διεξήχθη.

Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές οι Σερραίοι παίζουν με Εθνικό Αγιονερίου (εκτός), Δόξα Δράμας (εντός), ενώ ο Άρης υποδέχεται την Καβάλα και αγωνίζεται εκτός με Ορφέα Ελευθερούπολης.

Μετά το παιχνίδι είχαμε… παρατράγουδα!  Ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν εκτός εαυτού, επειδή δέχτηκε την έβδομη κίτρινη κάρτα. Παίκτες του Εθνικού κινήθηκαν προς το μέρος του, ενώ κάποιοι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τους κρατήσουν μακριά.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 40' Ενλουντούλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Συμεωνίδης (Πιερίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 15' Κοίλιαρος, 61' Κατρανίτσας, Γεωργιάδης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συριτούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Δούπας (88' Λειβαδιώτης), Μπαρμπαγιάννης, Αμπραχαμιάνμ (77' Πελτέκης), Κοίλιαρος, Σιμιτσάκης, Θεοδωράκης (80' Αγγελακάκης), Μαμούτ.

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Καλογέρης, Σανιά (80' Φερνάντες), Σουνάς (76' Σουνάς), Ενλουντούλου, Καπνίδης, Πόι.