Οι τοξικομανείς της Χαλκιδικής και των ανατολικών περιοχών του νομού Θεσσαλονίκης το γνώριζαν ως "το σπίτι των ναρκωτικών". Πήγαιναν εκεί κι αγόραζαν τη δόση τους -κυρίως κοκαΐνη και ηρωίνη...


Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερα μέλη της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας από 17 έως και 25 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και μία 27χρονη, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.



Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες μαζί με την 27χρονη, τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2014, εμπορεύονταν ναρκωτικά σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Μάλιστα, σε έρευνα που έγινε, χθες το απόγευμα, σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη που το χρησιμοποιούσαν για να κρύβουν ναρκωτικά, βρέθηκαν 13,8 γραμμάρια ηρωίνης, 3,2 γραμμάρια κοκαΐνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 50 ευρώ. Οι κινήσεις γύρω από την "καβάντζα" καταγράφονταν από δύο κάμερες ασφαλείας.


Επιπλέον έξω από το σπίτι συνελήφθησαν 35χρονος και 32χρονος, για αγορά ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 ναρκωτικά δισκία, ποσότητα ηρωίνης 0,2 γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης 0,3 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.