Βραβεύτηκε το Sani Resort για τις υπηρεσίες του από διεθνείς και εγχώριους οργανισμούς. 


Όπως πολύ χαρακτηριστικά υπογράμμισε στον λόγο του ο Διευθυντής Sales&Marketing του Sani Resort, κ. Αντώνης Αβδελάς “το Sani Resort είναι μία οικογενειακή επιχείρηση 40 και παραπάνω χρόνων η οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα να είναι ένας μοναδικός τόπος-πρότυπο διακοπών. Ακολουθεί δε πιστά την ίδια φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησαν όλα: να προσφέρει τις υπηρεσίες ενός world class resort, που φροντίζει όμως παράλληλα να διατηρεί την ανθρώπινή του κλίμακα και να προστατεύει το υπέροχο αλλά και ευαίσθητο φυσικό περιβάλλον γύρω του....’’

Bραβεύσεις / Ελληνική Αγορά

Tourism awards 2015

Στις 12/3/15 τα Tourism Awards 2015 απένειμαν στο Sani Resort το βραβείο Gold, στην κατηγορία Πρωτοβουλίες για την Προστασία του Περιβάλλοντος. Ο ίδιος φορέας ξεχώρισε το εστιατόριο Ντομάτα, που κέρδισε το βραβείο Silver στην κατηγορία Καινοτόμο Concept Εστιατορίου.

Active Greece Award

Την ίδια ημερομηνία, η Active Business Publishing σε συνεργασία με την STAT BANK.gr βράβευσε το Sani Resort ως την πιο εύρωστη ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Ελλάδα. 

Βραβείo Ανθρώπινου Δυναμικού για την Προσφορά στο Κοινωνικό Σύνολο

Το SR βραβεύτηκε φέτος απο την εταιρεία KPMG μέσω του περιβαλλοντικού προγράμματος Sani Green. Είναι μια σημαντική, διεθνής διάκριση καθώς το πρόγραμμα Sani Green ειναι το αποτελεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας απο την πλευρά του προσωπικού, που εκπαιδεύεται κατ'ελάχιστον 2 ώρες ανα άτομο στα περιβαλλοντικά θέματα, on-the-job.

ΜΑΚΕ-Α-WISH

Συμβολή στην πραγματοποίηση ‘’μίας ευχής’’ ενός παιδιού που είχε ως αποτέλεσμα το ‘’ευχαριστήριο’’ βραβείο για την συγκεκριμένη υποστήριξη.