"Εφιαλτικό" βράδυ για τη Φούλαμ, αλλά και για τον Έλληνα διεθνή, που αποβλήθηκε στην ήττα των Λονδρέζων με 0-3 απέναντι στη Leeds.>>>

Παρόλο, που η Fulham έψαχνε τη νίκη απέναντι στην Leeds United, δεν τα κατάφερε και γνώρισε μια βαριά εντός έδρας ήττα με 0-3 στο "Κρέιβεν Κότατζ".
Η βραδιά δεν ήταν και η καλύτερη για τον Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ, Κώστα Σταφυλίδη, που αποβλήθηκε στο 51' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο οι δυο κίτρινες κάρτες ήρθαν μόλις σε 45 δευτερόλεπτα, αφού η πρώτη βγήκε για διαμαρτυρία και η δεύτερη για μαρκάρισμα σε αντίπαλό του.
Ο Κώστας Σταφυλίδης, ωστόσο με δηλώσεις του στο επίσημο site της Fulham ζήτησε συγγνώμη και εξέφρασε τη λύπη του, που δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του στο σαββατιάτικο αγώνα με τη Huddersfield. 

Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα διεθνή:

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την κόκκινη κάρτα, που έλαβα στη χθεσινή αναμέτρηση. Παρασύρθηκα από τα συναισθήματά μου και έτσι έκανα πιο δύσκολο το έργο της ομάδας μου απέναντι στη Leeds.
Δεν αξίζαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι και γι' αυτό ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο της ομάδας και τους οπαδούς μας για την πράξη μου.
Ζητώ συγγνώμη επίσης για το γεγονός, ότι δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου απέναντι στη Huddersfield, το Σάββατο, Θέλω όμως να πω στους φίλους της ομάδας μας, ότι θα παραμείνω προσηλωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις στα εναπομείναντα παιχνίδια".

Η αποβολή του Κώστα Σταφυλίδη, ωστόσο δεν μπορεί να "σβήσει" τη φετινή του παρουσία στους Λονδρέζους. Από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει τους φίλους της ομάδας του με την αγωνιστικότητα και το πάθος του. Παρόλο το άσχημο ξεκίνημα της Fulham, ο "Σταφ" ήταν από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν.