Η Βικτόρια (Χίσλοπ) έσυρε... το χορόΜε αφορμή την ημέρα της Γυναίκας, ο Όμιλος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης διοργάνωσε εκδήλωση με ομιλήτρια την συγγραφέα Victoria Hislop η οποία σε άψογα ελληνικά αναφέρθηκε στα βιβλία που έγραψε για την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Θεσσαλονίκη. 


Κι όχι μόνον μίλησε άψογα ελληνικά, αλλά χόρεψε και... ελληνικούς δημοτικούς χορούς!

Η συγγραφέας με την Βίκυ Μωϋσιάδου - ΚαλαφάτηΑκολούθησε συζήτηση με το κοινό και η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική, περισσότερο χορό και νόστιμα εδέσματα. Οι παρευρισκόμενοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την γνωριμία τους με την συγγραφέα αλλά και από την εξαιρετική διοργάνωση.

Η αντιδήμαρχος Καλυψώ Γούλα με τον κύριο Κωνσταντινίδη, την συγγραφέα και την Νέλη ΖήκαΜεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν η εκπρόσωπος του Δημάρχου, αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Καλυψώ Γούλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάκης Στεργίου, Σωσώ Γκιουλέκα, Στέλλα Δούκα, οι κυρίες Βίκυ Καλαφάτη, Μερόπη Ορφανού, Έλενα Ζαφειρίου, Ντόρα Πέγκα, ο πρόεδρος της λέσχης Θεσσαλονίκης Ηλίας Σαπουντζής, πρόεδροι συλλόγων,κ.ά.

Χορός με την Victoria Hislop και τις κυρίες Μαίρη Φραγκούλη, Ματούλα Τζιώρα, Φιλίτσα Κοεμτζοπούλου και Σούλη Βασιλειάδου


Σχόλια