Ανάλγητη συμπεριφορά από ιδιοκτήτρια οίκου ευγηρίας στην Περαία, η οποία και απέλυσε νεαρή νοσηλεύτρια και, με τη βοήθεια της λογίστριάς της και μιας τραπεζικού, προσπάθησαν να της "φάνε" την αποζημίωση!


Η 26χρονη απολύθηκε στις αρχές Αυγούστου του 2014. Αρχικά της καταβλήθηκε αποζημίωση, αλλά, στη συνέχεια, η 40χρονη ιδιοκτήτρια της ζήτησε πίσω τα χρήματα! Όταν εκείνη δεν τα επέστρεψε, έβαλε την 41χρονη λογίστρια να της τηλεφωνήσει και να της πει πως αν δεν επέστρεφε την αποζημίωση θα έκαναν γνωστό πως απολύθηκε λόγω ανεπάρκειας στην εργασία της και θα φρόντιζαν να μην ξαναβρεί δουλειά ως νοσηλεύτρια!

Η 26χρονη φάνηκε να πείθεται. Την επόμενη μέρα, συναντήθηκε με τη λογίστρια και πήγαν στο υποκατάστημα τράπεζας της Περαίας, για να κάνει ανάληψη του ποσού και να το αποδώσει στην πρώην εργοδότριά της. Η νεαρή νοσηλεύτρια, όμως, αρνήθηκε, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την καταγγελία της, η 40χρονη να τηλεφωνήσει σε 41χρονη φίλη της, υπάλληλο της τράπεζας και να ζητήσει απόσυρση του ποσού!

Μετά την καταγγελία της, η αστυνομία διενήργησε έρευνες και βρήκε πλαστογραφημένα έγγραφα, σχετικά με την υπόθεση. Έτσι, σχημάτισε δικογραφία κατά της 40χρονης ιδιοκτήτριας του οίκου ευγηρίας, της 41χρονης λογίστριας και της συνομήλικής της τραπεζικής υπαλλήλου, για «εκβίαση», «υπεξαίρεση κατά συναυτουργία», «πλαστογραφία» και παράβαση του νόμου «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα». Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα.