mpala-vroxi-660x330.jpg

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που “χτυπούν” την περιοχή της Θράκης, στάθηκαν αιτία να αναβληθεί επ’ αόριστον (κι όχι για αύριο, Κυριακή) το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό.

 

Η κατάσταση στη Θράκη είναι πολύ άσχημη, με τα ποτάμια να έχουν φουσκώσει και χωριά ολόκληρα να έχουν πλημμυρίσει. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν προλαβαίνει να τρέχει από τη μία περίπτωση στην άλλη.

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Κομοτηνής έχει πλημμυρίσει κι ο αγωνιστικός χώρος μόνον γήπεδο ποδοσφαίρου δε θυμίζει. Ο διαιτητής της συνάντησης βγήκε, 10 λεπτά πριν την έναρξη και δοκίμασε να δει αν αναπηδά η μπάλα, κάτι που ήταν αδύνατο. Η ίδια διαδικασία επαναλήφθηκε και την ώρα που ήταν προκαθορισμένο να αρχίσει ο αγώνας, αλλά η κατάσταση ήταν ακόμη χειρότερη. Έτσι, ο διαιτητής, αρχικά, ανέβαλε τον αγώνα για αύριο, Κυριακή.

Στη συνέχεια, η εταιρία που έχει αναλάβει τη συντήρηση του χλοοτάπητα διεμήνυσε πως, καθώς στην περιοχή αναμένονται χιονοπτώσεις, κάτι τέτοιο θα μετέτρεπε το… χωράφι της Κομοτηνής σε επικίνδυνη παγίδα για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Έτσι, η διοργανώτρια αρχή, επικαλούμενη το άρθρο 21 του ΚΑΠ, ανέβαλε επ’ αόριστον, τον αγώνα.