Άρης στον... κύβο σήμερα, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης αγωνίστηκε κατά του Άρη Ακροποτάμου, με ποδοσφαιριστές του Άρη Ο Κλερ από τις ΗΠΑ, στις εξέδρες να παρακολουθούν το παιχνίδι!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη, ο οποίος πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-0 επικράτησε του Ακροποτάμου. 

Όχι ότι κινδύνευσε ιδιαίτερα, ωστόσο η εμφάνιση των «κίτρινων», παρά τις 30 και βάλε τελικές, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Με αυτά και μ΄ εκείνα, ο Άρης έφτασε τις 14 νίκες στο πρωτάθλημα και περιμένει «δώρα» από τους αντιπάλους του Πανσερραϊκού και της Καβάλας.

Αυτά για τους δυο... Άρηδες που έπαιζαν εντός. Στις εξέδρες τώρα, βρέθηκαν οι παίκτες του Άρη Ο Κλερ, από τις ΗΠΑ,  είναι ακαδημία ποδοσφαιρου του πανεπιστημίου Viterbo στο Γουινσκόνσιν, ομάδα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει το παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης! Έχει προπονητή τον Γκρεκ Σαλιάρα (μαντέψτε... την καταγωγή του και τις ποδοσφαιρικές του προτιμήσεις) και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τις δόξες των κιτρίνων Ντίνο Κούη και Γ. Ζήνδρο, που ήταν στο γήπεδο.

Η ταυτότητα του αγώναΓΚΟΛ : 26′ Καπνίδης, 88′ Κωνσταντινίδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 38′ Καλογέρης, 42′ Ζωγραφάκης, 52′ Κωνσταντινίδης (Ακρ.)
ΚΟΚΚΙΝΗ: –
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Kατής (Φλώρινας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος (Φλώρινας), Δεμερτζής (Πέλλας)
ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Γκίνο (79′ Φερνάντες), Καπνίδης (82′ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος, Νάκας (72′ Σταυρόπουλος).
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Κωνσταντάκος, Ρετσινάς, Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, Σεφερίδης, Σολακίδης, Βλάχος, Γκεοργκίεφ (74′ Γιόβτσεφ), Χισανασβίλι (82′ Ούσι), Αποστολίδης, Ζωγραφάκης (78′ Μονιός).