psomiadis1.jpg

“Αποφάσισα να κάνω αυτή τη δουλειά επειδή με προδώσαν οι φίλοι μου! Πρώτος και καλύτερος ο κ. Σαμαράς! Κάτι έπρεπε να κάνω για να επιβιώσω”!

 

Με τα λόγια αυτά απάντησε στον Σκάι, πριν από λίγο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να γίνει τηλεπωλητής και να πουλάει παπούτσια και κάλτσες για διαβητικούς –και όχι μόνον!

“Αυτοί που ευεργέτησα, στην αυτοδιοίκηση, στην τηλεόραση, στην πολιτική, που τους έβαλα δίπλα, με μαχαίρωσαν την επόμενη στιγμή”, είπε, όταν ρωτήθηκε σχετικά!

Όσο για τις πωλήσεις, το… παραδέχτηκε: “Δεν μπορώ να γίνω εύκολα Γεωργιάδης, ή Λιακόπουλος, ή Βελόπουλος, αλλά θα γίνω καλύτερος από αυτούς! Αυτοί με παρότρυναν να βγω στο γυαλί”…

Για τον τρόπο με τον οποίο θα πουλάει τα προϊόντα του, είπε: “Εχθές άκουσα τον Άδωνι και… φοβήθηκα ότι θα βγει από την τηλεόραση να μας χτυπήσει κι όλας. Εγώ, πάντως, έκανα πολιτική με θέσεις και έργο. Όχι όπως σήμερα ο Βαρουφάκης με φρου φρου κι αρώματα. Αυτό είναι και το παράπονό μου. Τα 1.000 μικρά έργα που έκανα  θα προβληθούν ποτέ”;

Τον ρώτησαν τι παπούτσια θα έδινε στον υπουργό Οικονομικών και τον πρωθυπουργό κι απάντησε: “Θέλει ειδικό παπούτσι ο κ. Βαρουφάκης, επειδή έχει διαφορετικότητα στο βάδισμα… Ο Τσίπρας είναι… γατόνι! Έχει μια πολύ καλή κυρία, την κ. Περιστέρα. Εγώ ντύθηκα Μέρκελ για να με αγαπήσει, αλλά… αγαπάει την Περιστέρα”!

Όσο για τα είδη που θα πουλάει, φαίνεται πως δεν έχει εμπιστοσύνη στα… ελληνικά προϊόντα: “Τα παπούτσια είναι εισαγωγής. Εδώ σε λίγο θα φέρουμε και… πολιτικούς από έξω! Είναι δυνατό η Νέα Δημοκρατία να κάνει πολιτική χωρίς Ψωμιάδηδες; Με πράσινες και κόκκινες ντουντούκες; Γιατί συνεδριάζουν σήμερα; Τώρα θα ανακαλύψουμε την πυρίτιδα; Αν δε βγει η Νέα Δημοκρατία στην κοινωνία να ζητήσει συγνώμη, τίποτα δε γίνεται… Δεν μπορεί να προβάλεις την πράσινη ντουντούκα, την κ. Σπυράκη και να έχεις έξω τον Ψωμιάδη! Τον ήθελες μόνο στα δύσκολα”;

Κι όταν του ζήτησαν την άποψή του για τις πολιτικές εξελίξεις (λες και… περιορίζεται ποτέ ο Ψωμιάδης στα υπόλοιπα), απάντησε: “Το καλοκαίρι θα ΄χουμε μεγάλες πολιτικές εξελίξεις”.

Και με… κληρονομικό χάρισμα ο Ψωμιάδης, λοιπόν!