Οι περιπέτειες του ΟΦΗ δεν έχουν τελειωμό…

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει μείνει με 16 παίκτες, αλλά σήμερα πήγε στην Κέρκυρα με 14 παίκτες, γιατί Μερεμπασβίλι και Μονιάκης ήταν τιμωρημένοι. Ουσιαστικά, η αποστολή ήταν με 13 παίκτες, γιατί ο 14ος Δαμιανάκης έχει πάθει θλάση και πρέπει να μείνει έξω 15-20 μέρες. Απλά πήγε για να μην είναι άδειος ο πάγκος.

Οι δύο… μάχιμοι του πάγκου ήταν ο τερματοφύλακας Αγριμάκης και ο κεντρικός αμυντικός Φαζός, ο οποίος στο ημίχρονο πήρε τη θέση του Ζορζ.

Τα προβλήματα μεγάλωσαν για τον ΟΦΗ όταν τραυματίστηκε ο Ζορζ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Κοσταρικανός, που είναι ο μοναδικός επιθετικός που έχει ο ΟΦΗ, δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει πιάνοντας τον δικέφαλο του ποδιού του.

Και να ήταν μόνο αυτά; Στο 41′ αποβλήθηκε ο Ροβίθης για ένα πέναλτι, που έκανε στον Κοντό, με αποτέλεσμα να μείνει ο ΟΦΗ με παίκτη λιγότερο.

Το κακό είναι ότι στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, από τους 16 παίκτες του ΟΦΗ, εκτός είναι ο τιμωρημένος Ροβίθης, αλλά και οι τραυματίες Ζορζ και Δαμιανάκης, οπότε ο Αναστόπουλος θα έχει πάλι 13 μάχιμους.

Στο μεθεπόμενο παιχνίδι, θα του λείψουν και οι Κάλαϊτζιτς και Μακρής, που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τιμωρία στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό…

Το φοβερό στο παιχνίδι της Κέρκυρας είναι πως στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτητής έδωσε τρία πέναλτι! Τα δύο στην Κέρκυρα και το ένα στον ΟΦΗ. Και τα δύο της Κέρκυρας τα απέκρουσε ο Λορία, μόνο που στο πρώτο, σκόραρε στην επαναφορά ο Κοντός.

Το ημίχρονο έληξε 1-1, με την κατοχή 70%-30% και τελικές 15-1 υπέρ της Κέρκυρας…

H ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 22', 58' πέν, Κόντος, 55' Ανδρεόπουλος, 72' Γκόμες - 31' πέν. Τζορτζ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ: 22' Γκόμες, 42' Καϊκούτ
ΔΟΚΑΡΙΑ: 42' Καϊκούτ,
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 31' Βενέτης 74' Γκαζαριάν, 88' Ντιμιτρόφκσι - 14' Ροβίθης, 58΄ Κάλαϊτζιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 41' Ροβίθης (2η κίτρινη)
ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Μανωλάς, Βενέτης, Κάικουτ, Γκαζαριάν (76' Κρητικός), Γκόμες, Καρντόζο (69' Γεωργακόπουλος), Μαρκόφσκι (60' Λεάλ), Κόντος, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος.
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Μανιδάκης, Κουτσιανικούλης, Τζορτζ (46' Φάζος), Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Μαραθιανός, Μακρής.
______________________________________________________________________________

από το www.thessports.gr