Δεν κατάφερε να… ξεφύγει από τον αστυνομικό σκύλο, 38χρονος Έλληνας, έμπορος ναρκωτικών στην Περαία Θεσσαλονίκης.
Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του και, παρά το ότι είχε φροντίσει να κρύψει σε διάφορα σημεία τα ναρκωτικά, ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε και το χασίς και τα ναρκωτικά χάπια!
Ο 38χρονος συνελήφθη σε δρόμο της Περαίας. Στο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητό του, αστυνομικοί βρήκαν ποσότητα κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Επέμενε ότι είχε το χασίς για προσωπική του χρήση και η έρευνα στο σπίτι του δεν «έβγαλε» τίποτα.
Τότε οι αστυνομικοί επιστράτευσαν τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Εκείνος, αφού περιηγήθηκε στο σπίτι του δράστη, βρήκε 946 γραμμάρια κάνναβης, 12 δέματα σκανγκ βάρους 224,8 γραμμαρίων, 15 ναρκωτικά χάπια κι έξι τσιγαρλίκια. Οι αστυνομικοί βρήκαν ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 3.405 ευρώ προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και δυο κινητά τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.
Σε βάρος του 38χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, για παράβαση Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.