Κλόουν, που κάθε μέρα λέει άλλα, απεκάλεσε τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, ο πρώην υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος!

Μιλώντας στον focus fm 103,6 της Θεσσαλονίκης, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος είπε: «Κάθε άρνηση στα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση θα πρέπει να την αντικαθιστά με κάτι ισοδύναμο και αυτό, αν βρεθεί, εμείς θα το στηρίξουμε. Δεν υπάρχουν μαγικά μέσα. Πέρασαν στα χαμένα δύο μήνες ερασιτεχνισμών, αφού άλλα λέει μέσα και άλλα έξω. Και μετά άλλα έξω κι άλλα μέσα», τόνισε στους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Κώστα Βαραγιάννη 

«Πρόκειται για κυβέρνηση πλήρους αφερεγγυότητας. Συγκλήθηκαν τα όργανα της ΕΕ με δική της πρωτοβουλία, παρουσιάζοντας το ως επιτυχία, ενώ τα κατηγορούσε πολύ καιρό πριν αναλάβει», συμπλήρωσε.  

Σε ότι αφορά την στάση του για τις επιλογές της κυβέρνησης τόνισε πως «αν μας ζητήσουν να στηρίξουμε το χαμένο τετράμηνο δεν θα στηρίξω, αν όμως ζητήσουν να εναρμονιστούμε σε πολιτικές που επιλέξαμε κι εμείς ως κυβέρνηση, θα πούμε ναι, δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Διαφορετικά έχουν 162 βουλευτές με φαρμακερές γλώσσες, ας τα στηρίξουν εκείνοι»

«Δεν είναι δυνατόν μια βδομάδα μετά τη συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα ο κ. Λαφαζάνης να μιλάει για σύγκρουση με τους Γερμανούς και ο Πάνος Καμένος να κάνει δική τους εξωτερική πολιτική στην Αμερική. Είναι δυνατόν να μη συμφωνεί ο Τσίπρας με τον υπουργό εθνικής άμυνας», αναρωτήθηκε 

Αναφερόμενος τέλος στον Γιάννη Βαρουφάκη , ο πρώην υπουργός τον χαρακτήρισε «κλόουν της πολιτικής που κάθε μέρα λέει διαφορετικά πράγματα , ενώ σε ερώτηση για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε πως οι υποψήφιοι θα είναι λίγοι και σαφώς πολύ λιγότεροι από όσους αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα.

Ακούστε τι είπε ο Λοβέρδος με κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=x2yW6MQ7bvM