Κλείνει, το πρωί της Κυριακής, η παραλιακή λεωφόρος Νίκης, στο πλαίσιο των πιλοτικών εφαρμογών του δήμου Θεσσαλονίκης και παραδίδεται στους πεζούς.


Όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία Θεσσαλονίκης, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.00΄ ώρα της Κυριακής 15-03-2015 έως την 17.00΄ ώρα της ιδίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφ. Νίκης, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου. 

Επίσης για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών θα αμφιδρομηθεί η οδός Δημοσθένους και η κυκλοφορία σε αυτήν θα διεξάγεται μέσω της οδού Μητροπόλεως. 

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να  συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους περιμετρικά των οδών της Λεωφ. Νίκης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Τροχαία θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.