Ο διάσημος πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι, με φανατικούς θαυμαστές και στην Ελλάδα, αποφάσισε να αποσυρθεί (και πάλι) από την ενεργό δράση...


Το είχε ξανακάνει το 2004, όμως δεν... άντεξε και ξαναβγήκε στα πλατό, για να γυρίσει μερικές ταινίες ακόμη.

Το πραγματικό του όνομα είναι Ρόκο Αντόνιο Τάνο, είναι 50 ετών (γεννημένος το 1964) κι έχει δυο παιδιά από μια Ουγγαρέζα πορνοστάρ, την Ρόζα και δυο γιους. Όπως είπε, θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Ο Ρόκο γύρισε πάνω από 1.500 ταινίες. κι έχει πάει με 4.000 παρτενέρ. Όπως λέει κι ο ίδιος "δεν ήμουν ποτέ ρατσιστής, αλλά επαγγελματίας. Πήγα με παχύσαρκες, με μαύρες, με ασιάτισσες, με ό,τι απαιτούσε ο ρόλος". Μάλιστα είχε ντυθεί ακόμη και γυναικεία, για τις ανάγκες μιας ταινίας.

Περνούσε και... πολιτικά μηνύματα: Χαρακτηριστική η εμφάνισή του στην ιταλική RAI, όπου φορούσε τι-σερτ με την βασίλισσα Ελισάβετ και την επιγραφή "Είμαστε όλοι Πόρνες"!

Από αστέρι της εταιρίας Evil Angel, απέκτησε την δική του, την Ρόκο Σιφρέντι Προντουτσιόνι. Και, βέβαια, μετά από τόσες ταινίες, δεν μπορούσαν να λείπουν τα προβλήματα υγείας: Το δεξί του μάτι έχει σχεδόν καταστραφεί από τη συνεχή έκθεση στους προβολείς (άλλο περιμένατε, δεν πειράζει, μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε).

Όσον αφορά τον οργασμό που δεν θα ξεχάσει, ήταν το 2006. Όπως ομολόγησε, τίποτα δε συγκρίνεται με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την αγαπημένη του "Σκουάντρα Αντζούρα"... Ρισπέκτ!