Εδώ και μήνες είναι στο πόδι γονείς, μαθητές, αλλά και καθηγητές Γυμνασίου της Καλαμαριάς. Κάνουν παραστάσεις διαμαρτυρίας όπου... μπορούν, για έναν λόγο: Επειδή, όπως υποστηρίζουν, η διευθύντρια του Γυμνασίου, φέρεται απαξιωτικά σε καθηγητές, παιδιά και γονείς.




Μετά την τετραήμερη κατάληψη των μαθητών του συγκεκριμένου Γυμνασίου Καλαμαριάς την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου έχει προγραμματίσει για σήμερα τετάρτη 18/3/15, μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου (2.30μμ) παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, με συμμετοχή γονέων και μαθητών.

Σκοπεύουν να επιδώσουν νέα επιστολή διαμαρτυρίας ζητώντας από τη Διοίκηση να δώσει οριστική λύση άμεσα ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του σχολείου και να αποφευχθούν νέες καταλήψεις εκ μέρους των μαθητών. 

Η Β' ΕΛΜΕ μαζί με καθηγητές του σχολείου θα παραστούν επίσης.

Για ευνόητους λόγους, ως σήμερα, δεν έχουμε δημοσιεύσει το όνομα της καθηγήτριας - διευθύντριας, ούτε το ποιο σχολείο είναι. Καθώς, όμως, το θέμα έχει ξεφύγει, αν και μετά από αυτήν την κινητοποίηση δεν βρεθεί λύση, θα αναγκαστούμε να δημοσιεύσουμε, αρχικά, τα στοιχεία του σχολείου.