«Άρχισε να ενοχλεί ο Άρης…». Αυτό τονίζεται σε σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, την οποία εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης για τις αποφάσεις στον αγώνα με τον Κολοσσό.Αναλυτικά: “Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για τη διαιτησία στον αγώνα της ομάδας μας με τον Κολοσσό H Hotels στο «Βενετόκλειο». Μία διαιτησία που έκλεψε τον ιδρώτα του Δημήτρη Πρίφτη, των συνεργατών και των παικτών του και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι κ.κ. Τζαφλέρης και Μαγκλογιάννης έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μην πάρει ο ΑΡΗΣ την 8η νίκη του στα τελευταία 9 ματς. Στους αγώνες που κρίνονται «στα σημεία», κάθε σφύριγμα στο τέλος παίζει το ρόλο του. Και σήμερα στο «Βενετόκλειο» δεν ήταν ένα το σφύριγμα…
Το καθαρό φάουλ στον Μουχάμεντ Πάσαλιτς (σκορ 68-70) που… βαφτίστηκε μεταφορά της μπάλας, το καθαρό φάουλ στον Όγκο Αντεγκμπόγιε που δε σφυρίχτηκε ποτέ στην τελευταία επίθεση στέρησαν το ροζ φύλλο αγώνα για την ομάδα μας στο 40λεπτο της κανονικής διάρκειας και το αμφισβητούμενο φάουλ του Νέιμικ στον Ουότερς 1.3’’ πριν από το τέλος της παράτασης, καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα και στέρησαν από τον ΑΡΗ μία νίκη που δικαιούτο.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έχει θέσει ως πρώτο στόχο την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Αυτό δε σημαίνει ότι μπήκε ποτέ σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η εξαιρετική πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα άρχισε να… ενοχλεί. Για ανάλογες διαιτησίες, δεν τοποθετηθήκαμε ως τώρα. Αρκετά, όμως. Ξεκαθαρίζουμε ότι δε θα αφήσουμε κανέναν να στερήσει από τον ΑΡΗ αυτό που δικαιούται μέσα στο παρκέ”.