Μπουτάρης για Καπόν: Η ζωή συνεχίζεται!Μπορεί να είναι προσωπικός του φίλος ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών και Επιχειρηματικότητας Χασδάι Καπόν, όμως, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, όπως είπε πριν λίγο, στο δημοτικό συμβούλιο, πιστεύει ότι... "η ζωή συνεχίζεται"!


"Έχει ένα προσωπικό θέμα με την παλιά του δουλειά, που κατέληξε σε μία προδικαστική ανάκριση -δεν ξέρω πώς τα λένε αυτά", είπε για την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που έχει ασκηθεί σε βάρος του Χασδάι Καπόν..

"Μου έδωσε την παραίτησή του για ηθικούς λόγους. Θυμίζω ότι πριν ένα χρόνο είχα πει πως έχει την εμπιστοσύνη μου και αν προέκυπτε κάτι θα το δούμε", θύμιζε ο δήμαρχος. Και πρόσθεσε:

"Παρά το ότι του συμπαρίσταμαι απολύτως, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς". 

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου το ρεπορτάζ του salonicanews.com, για το ποιος αναλαμβάνει την αντιδημαρχία, αλλά και το... σπλιτ που επιχείρησε (για να χρησιμοποιήσουμε χαρτοπαικτικούς όρους). Όπως είπε όρισε αντιδήμαρχο οικονομικών την Γεωργία Λιανέλα και επιχειρηματικότητας τον Πέτρο Λεκάκη.

"Έτσι, η ζωή συνεχίζεται αγαπητοί συνάδελφοι", είπε ο Μπουτάρης κι έκλεισε -προς το παρόν- το θέμα.

Σχόλια