Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντίνος Κούης, για την επιλογή του να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά των «κιτρινόμαυρων» και το αγωνιστικό κομμάτι αυτών.



Για την παρουσία του στον Άρη, τόνισε: 
«Μου ζητήθηκε να βοηθήσω και δέχθηκα να έρθω κοντά και να βοηθήσω. Αυτό συνέβη και το καλοκαίρι, που ήρθα και κάθισα τόσο στα γραφεία όσο και στο γήπεδο επί 1,5 μήνα, όμως οι συνθήκες ήταν δύσκολες τότε. Τώρα που είμαι μια εβδομάδα εδώ, βλέπω ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά και πολύ προς το καλύτερο».
Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα κι αν αντέχουν το βάρος της φανέλας οι παίκτες, απάντησε:
«Στην ομάδα υπάρχουν και νέοι αλλά και πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θεωρώ ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Θα γίνει η προσπάθεια και θα το δείξουν στο τέλος. (...)Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Στόχος είναι η ομάδα να κερδίσει την άνοδο, και φυσικά, να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Αυτοί είναι οι βασικοί στόχοι που υπάρχουν για τώρα».
Δεν έκρυψε, πάντως, την αισιοδοξία του:  «Είμαι αρκετά αισιόδοξος και αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω στον κόσμο. Η κατάσταση είναι η συγκεκριμένη και αυτό που πρέπει να γίνει είναι μια μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες. Αυτό είναι που ζήτησα και πιστεύω ότι θα γίνει», είπε.
Τέλος, επέμεινε ότι δεν έχουν σημασία οι καρέκλες: «Δεν είναι θέμα ο τίτλος, εγώ ήρθα για να βοηθήσω τον Άρη. Βλέπω την προσπάθεια που κάνει ο Κάλας, γνωριστήκαμε και από κοντά και διαπίστωσα τα σχέδια που έχει για τον Άρη. Μου ζήτησε να είμαι κοντά στον Άρη και αυτό κάνω και εγώ αλλά και άλλοι παλαίμαχοι, όπως και ο Γιώργος Ζήνδρος», είπε.