Άλλη μια περίπτωση εξαγωγής και μεταφοράς σκύλων, στη Γερμανία, προφανώς για να σταλούν σε ειδικούς οίκους ανοχής, εξετάζουν οι αρχές!

 

Η αστυνομία, πάντως, ήταν ιδιαίτερα διακριτική για την υπόθεση. Ανακοινώθηκε, σε ένα δελτίο που αφορούσε κι άλλες αυτόφωρες συλλήψεις, η σύλληψη “για παράβαση του Νόμου περί Προστασίας των Ζώων” –και τίποτε άλλο- 54χρονης Γερμανίδας και 65χρονης Ελληνίδας.

Σύμφωνα με τη διακριτική ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν επειδή “επιχείρησαν να μεταφέρουν αεροπορικώς σε πόλη της Γερμανίας, τέσσερα σκυλιά, χωρίς να πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη νόμιμη μεταφορά των ζώων στο εξωτερικό”...

Είναι, όμως, κοινό μυστικό ότι οι μεταφορές σκύλων στη Γερμανία, εκτός των άλλων σκοπών, γίνεται και για να ικανοποιηθούν οι άρρωστες σεξουαλικές ορέξεις κάποιων! Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και πριν, περίπου, έναν μήνα όταν και το ρεπορτάζ, με κάθε είδους λεπτομέρεια, δημοσιεύτηκε σε καθημερινή εφημερίδα κι από εκεί αναπαράχθηκε από δεκάδες ιστοσελίδες.

Από την Αστυνομία πάντως, δε δίνεται καμία άλλη λεπτομέρεια, πέρα από αυτές που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο δελτίο Τύπου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλληφθείσες δεν αποκλείεται να μην γνωρίζουν τον τελικό προορισμό των ζώων, ή το λόγο της μεταφοράς τους.