Τις δικές του απόψεις σχετικά με τα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, θα θέσει αύριο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στη συνάντησή του με τις διοργανώτριες αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θα ξεκινήσει ξανά το προσεχές Σαββατοκύριακο, καθώς θα υπάρξει "ψήφος ανοχής" του υφυπουργού προς τα μέτρα της Λίγκας που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, με την δέσμευση για πλήρη εφαρμογή τους στο επόμενο πρωτάθλημα.
Άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Κοντονής σε δηλώσεις του έχει επισημάνει πως δεν είναι δυνατόν να "τιναχθεί στον αέρα" το πρωτάθλημα, εννέα αγωνιστικές πριν από το τέλος του. Παράλληλα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι και οι αρχές από την πλευρά τους δεν πρόκειται να πουν "όχι" στις θέσεις του κ. Κοντονή.
Μετά τη σημερινή συνάντηση με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο, το υφυπουργείο σε ανακοίνωσή του επεσήμανε:
«Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητας στους αγωνιστικούς χώρους. Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανώτριων αρχών στην αυριανή τους συνάντηση».