Τροποποιείται, από το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, το δρομολόγιο της γραμμής Νο 83 (Θεσσαλονίκη – Λαγκαδάς) του ΟΑΣΘ.


«Με την απόφαση αυτή του ΣΑΣΘ οι κάτοικοι του πρώην δήμου Μυγδονίας θα μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία να μετακινηθούν από και προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης», σχολίασε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστ. Γαβότσης. Δεσμεύτηκε ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για την τροποποίηση και αύξηση των δρομολογίων όλου του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου. 

Πλέον, τα λεωφορεία θα διέρχονται όταν πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη από την Αρχαία Λητή και όταν πηγαίνουν προς το Λαγκαδά από το Περιβαλλοντικό Πάρκο. Σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, από την ερχόμενη Δευτέρα όλα τα δρομολόγια της γραμμής 83 θα ακολουθούν την παρακάτω διαδρομή:

Κατά τη μετάβασή του προς τη Θεσσαλονίκη: «…έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο (εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Καβάλας), διέλευση από την παράπλευρη οδό και είσοδος στον αυτοκινητόδρομο μέσω του ανισόπεδου κόμβου της Ανθούπολης (περιοχή Χουλιάρα)-…». Οι επιπλέον στάσεις της γραμμής 83 θα είναι «Άνω Δερβένι», «Αρχαία Λητή» και «Ανθόκηποι» ενώ καταργείται η στάση «Διασταύρωση». 

Κατά την επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη: «… έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του ανισόπεδου κόμβου της Ανθούπολης (περιοχή Χουλιάρα) – διέλευση από την παράπλευρη οδό και είσοδος στον αυτοκινητόδρομο στην επόμενη έξοδο…». Οι επιπλέον στάσεις της γραμμής 83 θα είναι «Διασταύρωση», «Περιβαλλοντικό Πάρκο» και «Εγνατία Οδός».