Επίθεση στον Άγγελο Αναστασιάδη από τον...  ιδρυτή του κόμματος «Δημιουργία, Ξανά», Θάνο Τζήμερο!


Ο κ. Τζήμερος, καταφέρθηκε κατά των συχνών επικλήσεων της Παναγίας, από τον δημοφιλή προπονητή του ΠΑΟΚ. Να τι έγραψε στο λογαριασμό του:

«Σε ποιο κράτος του κόσμου, της Σαουδικής Αραβίας συμπεριλαμβανομένης, προπονητής που χάνει η ομάδα του λέει "έτσι ήθελε η Παναγιά / ο Αλλάχ / ο Βούδας / ο Ουιτζιλοπότστλι / το πνεύμα του βουνού; Και σε ποιο κράτος κάθονται και τον ακούν στα σοβαρά και του κάνουν σοβαρές ερωτήσεις και δεν τον έχουν στείλει κατευθείαν στον ψυχίατρο; Δηλαδή, Αναστασιάδη μου, η Παναγιά ήταν με τον Παναιτωλικό και όχι με τον ΠΑΟΚ; Πού ζούμε, Χριστέ και Παναγιά μου; Από πού να προφυλαχτείς; Τι φταίει, ρε παιδιά; Το νερό; Το εξασθενές χρώμιο; Ο αέρας; Μας ψεκάζουν; Δεν περιγράφω άλλο!

»Υ.Γ. Βεβαίως, για να πω και του... πιστού το δίκιο, αν πιστεύεις ότι το Θείο (το λέω έτσι γενικά) επηρεάζει την καθημερινότητά σου, πρέπει κάποιος να ορίσει με ποια θέματα ασχολείται και με ποια όχι. Όταν γίνεται αγιασμός σε ένα μαγαζί που μόλις άνοιξε για να πάνε καλά οι δουλειές τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ότι μια Ανώτερη Δύναμη θα κατευθύνει τους πελάτες προς το μαγαζί του Μήτσου αποσπώντας τους από το μαγαζί του Κίτσου στο οποίο ψώνιζαν προηγουμένως! Αν λοιπόν η Ανώτερη Δύναμη επεμβαίνει στο εμπόριο γιατί να μην επέμβει και στο ποδόσφαιρο;».