Απίστευτες σκηνές περιγράφουν οι διαιτητές του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, που έληξε με νίκη 2-3 υπέρ του Δικεφάλου, μέσα στην Αθήνα.

 

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έκανε άνετα το 0-2. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει το 2-2 με… βία και νοθεία: Οι οπαδοί του, στο 0-2, πέταξαν αντικείμενα και ο αγώνας διακόπηκε για, τουλάχιστον, 20 λεπτά.  Ο ΠΑΟΚ έχασε το ρυθμό του και οι παίκτες του Ολυμπιακού ισοφάρισαν τα σετ.

Στο πέμπτο σετ, όμως, ο ΠΑΟΚ είχε ξαναβρεί ρυθμό και πήρε τη νίκη μέσα στην Αθήνα! Με το που έγινε αυτό, ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους. Διαβάστε το φύλλο αγώνα:

«Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί του ΟΣΦΠ έριξαν στην πλευρά του αγωνιστικού χώρου που ήταν ο ΠΑΟΚ, ένα μισογεμάτο μπουκάλι νερό και ένα μισογεμάτο αλουμίνένιο κουτάκι μπύρας χωρίς να χτυπήσει κάποιος. Έγινε παρατήρηση από την μικροφωνική εγκατάσταση και καραρίστηκε το γήπεδο και ο αγώνας άρχισε.

Στο σκορ 1-5 υπέρ του ΠΑΟΚ στο 1ο σετ, οπαδοί του ΟΣΦΠ πέταξαν στην ελεύθερη ζώνη του ΠΑΟΚ ένα μισογεμάτο μπουκάλι νερό, χωρίς να χτυπήσει κάποιος. Χύθηκε νερό στην ελεύθερη ζώνη του ΠΑΟΚ, προκλήθηκε 2λεπτη διακοπή για να σκουπιστεί το γήπεδο. Έγινε ανακοίνωση και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Στο τέλος του 2ου σετ οπαδοί του ΟΣΦΠ πέταξαν προς την πλευρά της ομάδα του ΠΑΟΚ 15-20 μπουκάλια νερό και πλαστικά ποτήρια με καφέ. Επίσης και δύο μισογεμάτα μεταλλικά κουτάκια μπύρας. Δεν τραυματίστηκε κάποιος, ενώ προκλήθηκε 28 λεπτά διακοπή ώστε να καθαριστεί και να στεγνώσει το δάπεδο. Ακόμα εκκενώθηκε το μέρος της πλάγιας κερκίδας που βρίσκοταν οπαδοί του ΟΣΦΠ προς την πλευρά του ΠΑΟΚ. Έγιναν ανακοινώσεις από την μικροφωνική εγκατάσταση ότι σε περίπτωση επανάληψης ρίψεις αντικειμένων θα εκκενωθεί το γήπεδο.

Με την λήξη του αγώνα, οπαδοί του ΟΣΦΠ εκσφενδόνισαν προς την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ και των διαιτητών δεκάδες αντικείμενα όπως μισογεμάτα μπουκάλια νερό, μισογεμάτα μεταλλικά κουτάκια μπύρας, πλαστικά ποτήρια καφέ και πλαστικούς κάδους απορριμάτων. Ένα μισογεμάτο πλαστικό μπουκάλι νερό που πέταξαν οι οπαδοί του ΟΣΦΠ χτύπησε τον αθλητή του ΠΑΟΚ Γκόμεζ στο χέρι και ένα μισογεμάτο μπουκαλάκι νερό χτύπησε στην ωμοπλάτη τον αθλητή του ΠΑΟΚ Καρασαββίδη.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ αποχώρησε μετά από 15 λεπτά αφού απομακρύνθηκαν οι οπαδοί του ΟΣΦΠ.

Στην διακοπή στο τέλος του 2ου σετ οπαδοί του ΟΣΦΠ φώναζαν εν χωρώ το εξής σύνθημα "Βούλγαροι - Βούλγαροι"».