Η κοπή της πίτας της Νέας Δημοκρατίας συγκέντρωσε εκατοντάδες στελεχών της παράταξης -ειδικά αυτών που θα εκτεθούν στη δύσκολη Β Αθήνας... Οι περισσότεροι ήταν εκεί για να ακούσουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Κάποιοι και για... επιπλέον λόγους.


Ο μάστερ των σόσιαλ μίντια, Άδωνις Γεωργιάδης, έσπασε κάθε ρεκόρ. Με μια αμερικανιά που δε θα τολμούσε ούτε ο Ομπάμα, απαθανάτισε τον εαυτό του με σέλφι, στο πλευρό της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη.



"Με την πλέον επιτυχημένη Υπουργό που έφερε στη Χώρα το ρεκόρ Τουριστών όλων των εποχών υπ. Α ´ Αθηνών", έγραψε στο τουίτερ. Ή κατεβαίνουν σε άλλες περιφέρειες, ή... χώρισαν την πίτα σωστά...

Πάντως ο κ. Γεωργιάδης δε σταμάτησε στη μία σέλφι. Λίγο αργότερα απαθανατίστηκε μαζί με τον Μάκη Βορίδη, για τον οποίο έγραψε πως μαζί "θα νικήσουμε το λαϊκισμό και τον κομμουνισμό, εννοείται"!



Λίγο αργότερα, πάντως, απαθανάτισε και τον αρχηγό του, Αντώνη Σαμαρά. Όχι σε σέλφι, αυτήν τη φορά, αλλά από μια κάποια απόσταση, την ώρα της εκφώνησης του λόγου του πρωθυπουργού. Πάλι καλά...