Επίσκεψη στο Νοσοκομείο ‘Γεννηματάς’ πραγματοποίησε σήμερα 12/1/2015 αντιπροσωπεία υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.


Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ διαπίστωσαν ότι "κατά τη διάρκεια της περιόδου της κρίσης το δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ και του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά, παρά τη δοκιμασία των περικοπών στη χρηματοδότηση του, στέκεται αξιόπιστα στηρίζοντας την υγεία των πολιτών".

Επισήμαναν ότι είναι μεγάλες "οι οικονομίες κλίμακας από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση όπως και τα κλειστά ενοποιημένα νοσήλια που το ΠΑΣΟΚ πρότεινε και νομοθέτησε". Παραδέχονται πως υπάρχει "αναγκαιότητα για άμεσες προσλήψεις νοσηλευτικού κυρίως αλλά και ιατρικού προσωπικού".

Για το συγκεκριμένο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως "άμεση προτεραιότητα πρέπει να είναι η λειτουργία οφθαλμολογικής κλινικής παίδων, η μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων καθώς και η ενίσχυση της χειρουργικής οδοντιατρικής των παίδων με ειδικές ανάγκες".

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκαν για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών που έχουν ανάγκη παροχών υγείας, ειδικά των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.