Τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) Φώτη Κουβέλη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο του δήμου Δέλτα, στη Σίνδο, ο δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του κ. Κουβέλη στη Β’ εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, όπου είναι υποψήφιος βουλευτής.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Δέλτα, όπως τις ζημίες από τις μεγάλες πλημμύρες του Δεκεμβρίου αλλά και τα γενικότερα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
«Είναι καλοδεχούμενοι όσοι πολιτικοί ενδιαφέρονται και θέλουν να ενημερωθούν για τα θέματα και να βοηθήσουν το Δήμο μας. Ο Δήμος Δέλτα είναι ένας από τους πιο προνομιούχους αστικούς δήμους της χώρας και αυτό θα το δώσουμε να το καταλάβουν όλοι. Θα φτάσουμε τα θέματά μας πολύ ψηλά. Είμαστε αποφασισμένοι να τα λύσουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος, μετά το πέρας της επίσκεψης.

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.