"Η χώρα έχει κυβέρνηση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα".
Με τα λόγια αυτά, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ανακοίνωσε τη συμφωνία που επιτεύχθηκε, λίγο πριν, μεταξύ του κόμματός του και του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του πρώτου κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι θα υπάρχει συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην κυβέρνηση. Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Καμμένο να αναλαμβάνει ένα υπουργείο και στελέχη του κόμματός του δύο υφυπουργεία, αλλά ο ίδιος απέφυγε να το επιβεβαιώσει:
"Το κυβερνητικό σχήμα θα ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό. Εμείς εκτελέσαμε την εντολή του Ελληνικού Λαού. Ο στόχος είναι ενωμένοι οι Έλληνες να προχωρήσουμε σε μια καινούργια μέρα", περιορίστηκε να πει.
Όταν οι δημοσιογράφοι επέμεναν, τόνισε: "Υπάρχει συμφωνία αρχών, όπως το έδωσε ο Ελληνικός Λαός μέσα από τις εκλογές".
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.