Ικανοποιημένη εμφανίστηκε η προτεινόμενη από το ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά την άτυπη συνάντηση που είχε με τον απερχόμενο πρόεδρο, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Και πώς να μην είναι... Εκτός από την ανταλλαγή απόψεων δέχτηκε και μια ανθοδέσμη με τουλίπες!\
Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για μια άτυπη αλλά ουσιαστική και λεπτομερή ενημέρωση που είχε για τον τρόπο λειτουργίας του Κοινοβουλίου και τις κοινοβουλευτικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. «Είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι θεσμοί. Ήταν μια άτυπη αλλά ουσιαστική ενημέρωση που ενισχύει τη διαφύλαξη των θεσμών και το ρόλο των κοινοβουλευτικών διαδικασιών», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.
Αναφερόμενη στα χρονοδιαγράμματα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι όλα θα προετοιμαστούν στον κατάλληλο χρόνο και όχι στο πόδι.

Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.