Τη μουσική παράσταση «Εις τους πέντε δρόμους» παρουσιάζουν για τρίτη χρονιά οι ΝόVAN theatre group από σήμερα, 8 Δεκεμβρίου, και για 6 παραστάσεις στο Θέατρο Σοφούλη, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.


Οι διοργανωτές, παρουσιάζοντας την παράσταση και στο… πνεύμα της σημειώνουν: 

"Δια τρίτην χρονιάν, oι ΝόVAN theatre group παρουσιάζουν το κωμικόν δράμα «Εις τους πέντε δρόμους», μια μουσική παράσταση πρόζης και ρεμπέτικης μουσικής. Άρωμα ασπρόμαυρης ελληνικής ταινίας, άσματα σμυρναϊκα, ρεμπέτικα και ξακουστά, γυναίκες του μπελά, αλάνια και τύποι λαϊκοί σε μια ιστορία πόνου, συναντήσεων μοιραίων και διαθέσεως κωμικής. Επί της σκηνής έξι  ηθοποιοί και δύο μουσικοί να ξετυλίγουν το κουβάρι μιας ιστορίας γνώριμης και πάντοτε, ωστόσο, γοητευτικής.

Ο νεαρός Ασημάκης Ιορδάνογλου γυαλίζει παπούτσια εις το κέντρον της Αθήνας, κάπου στα 1947.Ο Θανάσης Μελέγκογλου, ιδιοκτήτης του χορευτικού κέντρου «Εις τους πέντε δρόμους», περνά την ημέραν εκείνην από τη φτωχογειτονιά. Η τιμιότις του λουστράκου μας θα τραβήξει την προσοχήν του λαϊκού επιχειρηματία Θανάση κι η γνωριμία τούτη θα γίνει η αρχή για ένα ταξίδι κωμικόν, μα και συνάμα δακρύβρεχτον, που θα ξυπνήσει μνήμας και θα αποκαλύψει μυστικά."

Παραστάσεις: Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, στις 21:00

Συντελεστές:
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Λένα Πετροπούλου
Βοηθ. Σκηνοθέτη-Θεατρικό τραγούδι: Κωνσταντίνος Μελίδης
Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης, Gilles Drag
Σκηνικά- Κοστούμια: ΝόVAN theatre group
Γραφιστική Επιμέλεια: Γεώργιος Δερνίκας

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάρα Γαβριηλίδου, Νίκος Ταπλίδης, Μαρία Παπαγιαννάκη, Πέτρος Μαλιάρας, Γεώργιος Δερνίκας, Ζωή Κατσιλέρου
Παίζουν οι μουσικοί: Άγγελος Μπουρνάς, Πάνος Χαραλαμπίδης

Πληροφορίες-κρατήσεις: Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη- Καλαμαριά
Τηλ. 2310 423925, info@theatrosofouli.gr , www.facebook.com/NoVanTheaterGroup
ΟΑΣΘ: Νο 5 Στάση Βερβελίδη

Εισιτήρια:  10 ευρώ & 5 ευρώ (φοιτητικό/ανέργων/ατέλεια) με ένα ποτήρι κρασί
Δυνατότητα έκπτωσης 2 ευρώ με την επίδειξη στο ταμείο του εισιτηρίου του λεωφορείου ή της απόδειξης του ταξί (ισχύει για το κανονικό εισιτήριο των 10 ευρώ)