Περιμέναμε τις αλχημείες του Άγγελου Αναστασιάδη, για να τα βγάλει πέρα στην άμυνα (τραυματίας ο Κατσικάς, εκτός ο Τζαβέλλας), αλλά αυτήν τη φορά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μας άφησε όλους με ανοικτό το στόμα:


Πήρε μαζί του στην Ξάνθη, για το παιχνίδι με τη Σκόντα, ένα όχι και τόσο γνωστό όνομα. Τον Αχιλλέα Πούγγουρα (πρώτος δεξιά, στη φωτο)!

Πρόκειται για τον στόπερ και αριστερό μπακ της Κ20, ο οποίο πήρε ένα πολύ ωραίο δώρο για τα γενέθλιά του, που είναι το ερχόμενο Σάββατο, όταν και θα κλείσει τα 19 του χρόνια, καθώς γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1995. Ο Πούγγουρας ανήκει εδώ και τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, αποκτήθηκε από ακαδημία της Λάρισας και φέτος είναι αρχηγός της Κ20.

Ο νεαρός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που αποτελείται από 20 παίκτες, ίσως να είναι ένας από τους δύο που δεν θα δηλωθούν στην 18άδα, αλλά η επιλογή του δείχνει ότι ο Αναστασιάδης ψάχνεται στις ακαδημίες και τον έχει… σταμπάρει, οπότε το όνομά του, μάλλον θα απασχολήσει και μελλοντικά.

Οι 20 που μπήκαν στο λεωφορείο για την Ξάνθη είναι οι : Γλύκος, Ιτάνζ, Αθανασιάδης, Βίτορ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μακ, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Ποζατζίδης, Πούγγουρας, Ρατς, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης.

Ο Αναστασιάδη άφησε εκτός τον Τζαβέλλα, ο οποίος θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να επανέλθει, μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, αλλά και τον Μαντούρο, παρόλο που ο Ολλανδός ηταν “ιατρικώς εντάξει”.
________________________________________________________________________________
από το thessports.gr