Ο μαζασοκορσές της 38χρονης Αλβανίδας, περιείχε ηρωίνη, καθώς η ίδια ήταν μέλος διεθνούς σπείρας διακίνησης ναρκωτικών!


Η 38χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Δ.Α.Ε.Ε.Β., της Υ.Α.Ε.Ε.Β.Ε. και προσωπικού του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, κατά τη διάρκεια οργανωμένης διακλαδικής επιχείρησης που έλαβε χώρα την 27 και 28-11-2014, στις περιοχές Έβρου και Θεσσαλονίκης.

Η Αλβανίδα ερχόταν, στη Θεσσαλονίκη, από την Κωνσταντινούπολη, με τουριστικό λεωφορείο. Πέρασε την ηρωίνη από τον μεθοριακό σταθμό Κήπων Έβρου. Είχε φτιάξει έτσι τον κορσέ, που να μπορεί να τοποθετήσει δέματα ηρωίνης και μετέφερε, με αυτόν τον τρόπο, πέντε δέματα ηρωίνης, βάρους τριών κιλών και 625 γραμμαρίων.

Μάλιστα, είχε βάλει ανάμεσά τους, δέματα με καφέ και μπαχαρικά, για να μην μπορούν να μυρίσουν τα ναρκωτικά, οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της Αστυνομίας!

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της, στην Κατερίνη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 625 γραμμαρίων, τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της, 1.350 ευρώ, εισιτήριο από το οποίο προκύπτει ότι θα ξαναπήγαινε στην Κωνσταντινούπολη.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.