Άνοιξε, αργά το απόγευμα, ο κόμβος της Εγνατίας Οδού στη Ρεντίνα. Στο σημείο αυτό ο κόμβος προς τα χωριά της περιοχής είχε κλείσει, επειδή είχε συγκεντρωθεί στο οδόστρωμα μεγάλος όγκος φερτών υλικών.


Να σημειωθεί ότι η συγκοινωνία στην Εγνατία Οδό δεν είχε διακοπεί, καθώς ο όγκος των μπάζων που συγκεντρώθηκε εκεί από τα παρακείμενα ρεύματα ήταν στο σημείο του κόμβου κι όχι στην κύρια οδό.

Στην περιοχή, όμως, υπάρχουν κι άλλα προβλήματα στην οδική συγκοινωνία: Λόγω κατολίσθησης έχει διακοπεί εντελώς η κυκλοφορία στον δρόμο Βρασνών – Αρέθουσας, καθώς λίγο έξω από τα Βρασνά έχει υποχωρήσει το οδόστρωμα. Κλειστή παραμένει και η επαρχιακή οδός που συνδέει το Σχολάρι με τα Λαγκαδίκια, καθώς έχει πλημμυρίσει, καθώς και η οδός που συνδέει τον Μελισσουργό με την Χαλκιδική (Στανός, Αρναία). 

Χθες αντιμετωπίσθηκαν εγκαίρως πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές του νέου Σταυρού, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ύψος της Αγίας Μαρίνας και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου εντός του δήμου Βόλβης.