Δυο φορές «σημάδεψαν» τα δοκάρια του Καντιμοίρη οι παίκτες του Πλατανιά, την ώρα που οι αντίπαλοί τους, της Βέροιας, βρήκαν ισάριθμες φορές δίχτυα με αποτέλεσμα η «βασίλισσα του Βορρά» να πανηγυρίσει την 5η νίκη στο «σπίτι» της επικρατώντας με 2-0 των Χανιωτών!

Η ομάδα του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με 1-0 (9' Μπαλάφας), έχασε ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της και παραλίγο να το πληρώσει στο δεύτερο μέρος, όμως τα δοκάρια κι ο Καντιμοίρης στοίχισαν στον Πλατανιά κάτι καλύτερο.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως προδώθηκαν από μια ασταθή απόκρουση, του κατά τα άλλα πολύ καλού Ολίμπα, με τον Κάμπορα να παίρνει «ριμπάουντ» από το σουτ του Μπεν που μόλις είχε μπει στο ματς κι έκανε το 2-0 στο 60'.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 9' Μπαλάφας, 60' Κάμπορα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΔΟΚΑΡΙΑ: 58' Μιλούνοβιτς, 78' Γιακουμάκης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 40' Βέρτζος - 59' Τετέ, 72' Ζαραδούκας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Βέρτζος (69' Όστοϊτς), Καλί, Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπαλάφας, Καλτσάς, Βάθκεθ (65' Βεργώνης), Ντουμίτρου, Μπαργκάν (60' Μπεν), Κάμπορα
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Δημήτρης, Αποστολόπουλος (65' Γιακουμάκης), Ζαραδούκας, Μαχαμάτ, Τετέ, Φιγκέιρα (50' Τσουράκης), Μιλούνοβιτς (75' Ζιλβάν), Τόρες