Διασωληνωμένη, στο εφημερεύον νοσοκομείο, νοσηλεύεται 19χρονη φοιτήτρια, η οποία ανασύρθηκε, από φλεγόμενο διαμέρισμα με εισπνευτικά εγκαύματα.


Άλλη μια 19χρονη τραυματίστηκε από τη φωτιά, όπως και μία 58χρονη γυναίκα, που μεταφέρθηκαν, επίσης, στο νοσοκομείο, σε ελαφρύτερη κατάσταση.

Η φωτιά ξέσπασε στις 10.15 το πρωί, σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου, τετραώροφης οικοδομής, στην οδό Τομπάζη 35, στην περιοχή του Γαλαξία, στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε 10' λεπτά βρίσκονταν εκεί επτά οχήματα με 15 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (ανάμεσά τους και το βραχιονοφόρο όχημα, για τον απεγκλωβισμό ατόμων).

Παρά την έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής, η φωτιά είχε επεκταθεί και κινδύνεψε άμεσα η ζωή των δύο φοιτητριών και της 58χρονης γυναίκας. Χάρη στην επέμβαση των Πυροσβεστών και των πληρωμάτων των ασθενοφόρων που έσπευσαν στην περιοχή, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα...

Η φωτιά έσβησε μετά από, περίπου, μία ώρα, ενώ, νωρίτερα, είχε εκκενωθεί όλο το κτίριο, για λόγους ασφαλείας. Το διαμέρισμα όπου διέμεναν τα κορίτσια καταστράφηκε ολοσχερώς.