Τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται για σήμερα στα δυτικά, τα βόρεια και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.
Αναλυτικά:

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως στα ανατολικά, ενώ εξασθένιση των φαινομένων αναμένονται από το βράδυ. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις έως 4 Μποφόρ, τοπικά και 5. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες κατά περιόδους θα είναι ισχυρές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμρούς Κελσίου, στη Δυτ. Μακεδονία και τη Θράκη η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στις βορειότερες περιοχές κατά περιόδους ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δ. Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ και η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, Αν. Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρες καταιγίδες όμως στα νότια βαθμιαία θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 18 βαθμούς, στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με παροδικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί έως 5 Μποφόρ και η θερμοκρασία 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά περιόδους θα είναι ισχυρές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνμεοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι πνέουν στα βόρεια μεταβλητοι ασθενείς και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.