2014-12-24 ΕΚΣΗΛΩΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ 2Μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών συγκέντρωσαν αστυνομικοί, στη Θεσσαλονίκη.

Σε μια συμβολική χειρονομία, αντιπροσωπείες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη σε ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς.

Τα είδη δόθηκαν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό, στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, στο παράρτημα του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων Φάρος του Κόσμου του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου, της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και στο Παπάφειο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Θεσσαλονίκης «Ο Μελιτεύς».

2014-12-24 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ 1

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων, τις αντιπροσωπείες συνόδευε η μπάντα του Τμήματος Μουσικής Αστυνομίας, η οποία παιάνιζε τα Κάλαντα και άλλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Η συμβολική εθελοντική προσφορά έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά τόσο από τα παιδιά όσο και από το προσωπικό των Ιδρυμάτων, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχές και ευχαριστίες.