Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να παίξει και να νικήσει αύριο την Γκινγκάμπ για να προκριθεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ χωρίς το παραμικρό άγχος, όπως δήλωσε ο προπονητής της μακεδονικής ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.


«Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Δεν έχουμε κανένα άγχος. Τα έχουμε αφήσει όλα στην Παναγιά. Φτάσαμε μέχρι εδώ επειδή δεν έχουμε άγχος. Μακάρι να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε. Ελπίζω στο τέλος του αγώνα να είμαι ικανοποιημένος και όχι θυμωμένος» δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε επίσης στο θέμα που είχε προκύψει με τον Τζαβέλλα, καλύπτοντας πλήρως τον ποδοσφαιριστή και επιρρίπτοντας ευθύνες στον εαυτό του επειδή δεν κάλυψε εξαρχής τον παίκτη του.

«Όποιος δεν το καταλαβαίνει ας λέει ό,τι θέλει. Ο Τζαβέλλας κάνει θεραπεία κι ελπίζω αύριο να είναι καλά.Το θέμα φυσικά και θεωρείται λήξαν. Έκανα λάθος ίσως που βγήκα και δεν τον κάλυψα» υπογράμμισε ο κ. Αναστασιάδης.

«Εγώ είμαι ο αρχηγός της οικογένειας. Έπρεπε να βγω να τον καλύψω και δεν το έκανα. Άσχετα με το αν έκανε λάθος ή όχι. Κανένας γονιός δεν σκοτώσει το παιδί του. Δεν είμαι εδώ για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Μπορείτε να πείτε για μένα ό,τι θέλετε. Όταν το ίδιο συμβαίνει με τα παιδιά μου, είμαι υποχρεωμένος να κάνω το αυτονόητο» πρόσθεσε.

Για τα προβλήματα τραυματισμών (Σκόνδρας, Τζιόλης) που αντιμετωπίζει απάντησε ότι «ο Τζιόλης κουβαλά εδώ κι ένα χρόνο έναν τραυματισμό. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να τον ξεκουράσουμε και να τον αφήσουμε να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει. Δίνει και την ψυχή του για την ομάδα».

Όσο γα τον Σκόνδρα; «Θα τον περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Ανεξάρτητα με τις απουσίες πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Κάναμε μεγάλο ταξίδι σε πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρώπη για να φτάσουμε ως το τελευταίο παιχνίδι κι ελπίζω να μας βοηθήσει η Παναγιά. Ό,τι πει η Παναγιά θα γίνει».