Μετά από έξι αγωνιστικές ο Ηρακλής είχε σήμερα (5/12) κόντρα στον Εθνικό Σερρών την πρώτη του βαθμολογική απώλεια καθώς στο Καυτανζόγλειο αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0.


Οι “κυανόλευκοι” σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν και στο δεύτερο ημίχρονο, η καλά στημένη από τον Μάκη Κατσαβάκη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων δεν επέτρεψε στον Ηρακλή να βρει διαδρόμους προς την εστία του Κραβαρίτη.

Επιπλέον, οι απουσίες των Ρομάνο και Ιντζόγλου φάνηκαν να επηρεάζουν τους γηπεδούχους, ενώ το σχήμα με τους δύο σκόρερ μέχρι στιγμή Περόνε και Λουκίνα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Στα τελευταία λεπτά, ο Εθνικός με αρκετές καθυστερήσεις αλλά και σωστές τοποθετήσεις κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος στη συνέχεια ενδεχομένως να του φανεί πολύτιμος.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε σήμερα, ο Ηρακλής Ψαχνών κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ταυτότητα του αγώνα
Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Χούσκογλου (Θράκης), Σπίκας (Πέλλας)
ΣΚΟΡΕΡ: -/-
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 12′ Τόσκας, 90′ +3 Περόνε/15′ Τσουβαλτσίδης, 38′ Σαββίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -/-
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσιλιανίδης (56′ Κάσσος), Περόνε, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Τόσκας (56′ Σμίλτος), Μπαρτολίνι, Λουκίνας (76′ Πασάς), Ζιαμπάρης
ΕΘ. ΣΕΡΡΩΝ (Μ. Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος (88′ Νικολίτσας) , Κουκόλης, Μαρίνου, Τσιλούλης (90′ +3 Πάλλας), Σαββίδης, Χατζηδημητρίου (90′ +4 Παπαδόπουλος), Μερεσιώτης   

_____________________________________________________________________________
από το www.thessports.gr