Το Μουσείο Μπάσκετ ΧΑΝΘ γιόρτασε τον ένα χρόνο λειτουργίας του μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και έντονης συγκίνησης!


Πολλοί ήταν οι άνθρωποι που στήριξαν την εορταστική εκδήλωση για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Μουσείου. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, Αντιδήμαρχος Κινητοποίησης των Πολιτών, Νεολαίας και Αθλητισµού, ο Γιώργος Χαλβατζάκης Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, ο Θεοδόσης Μπακογλίδης, Δήμαρχος Καλαμαριάς, ο Στράτος Σιμόπουλος, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων. 

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης η βράβευση των τριών σημαντικών παικτών της ομάδας μπάσκετ ΧΑΝΘ τη δεκαετία του ’50, του Γιώργου Ματσούκα, Ευάγγελου Τσιγαρίδα και Δημήτρη Φουρουντζόπουλο. Η ΧΑΝΘ, με αφορμή τη γιορτή του Μουσείου, θεώρησε χρέος της να ευχαριστήσει τους τρεις παίκτες για την προσφορά τους στην Αδελφότητα. Το Τουρνουά Μπάσκετ των Ακαδημιών αποτέλεσε ευχάριστη συγκυρία, προκειμένου να συνδυαστεί η ιστορία και το μέλλον του μπάσκετ.

Ο Τομέας Αθλητισμού και η Επιτροπή Μουσείου θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τις Ακαδημίες του Μαντουλίδη, Άρη, και ΠΑΟΚ, παιδιά και προπονητές, για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά και για την προσπάθεια όλων μας για προαγωγή και διάδοση των αξιών του αθλητισμού.