Δέκα τυχεροί αναγνώστες του salonicanews.com θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όποια ταινία από τις 150 του 55ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιθυμούν.


Στις 9 το βράδυ απόψε έγινε η κλήρωση μεταξύ των αναγνωστών μας που έστειλαν τη συμμετοχή τους μέσω facebook, με μήνυμα στη σελίδα μας, email στο salonicanews@gmail.com, ή μήνυμα sms στο τηλέφωνο της σύνταξης (+30 6909 88 85 91 -wind). Οι δέκα τυχεροί (που θα ειδοποιηθούν στο τηλέφωνο το οποίο δήλωσαν, είναι οι εξής:

1. Κώστας Γαλάνης,
2. Μάριος Σαχλαμές,
3. Ρόζη Αγγελάκη,
4. Στάθης Πουρνάρας,
5. Δήμητρα Ταπουρίδου,
6. Βασιλική Ξένου,
7. Τζακόμπ Αλγκάβα,
8. Θανάσης Τσιτσιλώνης,
9. Μαρία Στιλικόγλου,
10. Θόδωρος Δαμιανός.

Το salonicanews.com, που στηρίζει με κάθε τρόπο το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και προβάλει τις δράσεις του εδώ και οκτώ χρόνια (από την πρώτη στιγμή που άρχισε το Διαδικτυακό του ταξίδι), ελπίζει ότι, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα καταφέρει να εξασφαλίσει έναν μικρότερο αριθμό προσκλήσεων, για να τον διαθέσει και σε άλλους αναγνώστες. Ελπίζουμε ότι θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

Οι τυχεροί αναγνώστες θα μπορούν, από αύριο το απόγευμα και ως το πρωί της Κυριακής 9 Νοεμβρίου 2014, να παραλάβουν την πρόσκλησή τους (σ.σ. είναι για ένα άτομο), επιδεικνύοντας ένα αναγνωριστικό (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης), από την είσοδο της Αποθήκης Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης(εκεί όπου γίνονται και οι περισσότερες προβολές). Το σημείο εξυπηρέτησης θα λειτουργεί από την Παρασκευή 31/10 έως την Κυριακή 9/11, από τις 10:00 έως τις 24:00.