karagkiozopaikths__agapiou_01.jpg
Συνεχίζεται με επιτυχία η «3η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar ». Την εβδομάδα που μας πέρασε την επισκέφτηκαν αρκετά σχολεία και οι μικροί μαθητές ξεφύλλισαν με χαρά τα αγαπημένα τους βιβλία.

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της 3ης Γιορτής Βιβλίου – Bazaar αύριο Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα και εντός του χώρου ,στην κεντρική πύλη της ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘ, ο καραγκιοζοπαίχτης Αγάπιος Αγαπίου θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Καραγκιόζης Βιβλιοφάγος », με το Θέατρο Σκιών του για τους μικρούς βιβλιόφιλους .

Επίσης, είναι ήδη σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί έως και το πέρας της διοργάνωσης η δράση του Σ.ΕΚ.Β.Ε. « Η Βιβλιοθήκη στο σχολείο».

Στη δράση αυτή μπορούν να συμμετέχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι.

Όσοι έρχονται στη Γιορτή του Βιβλίου μπορούν να σημειώσουν σε ένα χαρτάκι το σχολείο που επιθυμούν να κληρωθεί και να το ρίξουν στη κληρωτίδα που υπάρχει στην υποδοχή – ταμεία. Μετά από κλήρωση που θα γίνει το βράδυ που θα τελειώσει η 3η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar, το σχολείο που θα είναι τυχερό θα εμπλουτίσει τη σχολική του βιβλιοθήκη με ένα σημαντικό αριθμό βιβλίων προσφορά του Bazaar Βιβλίου του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας .

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά και τα σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.