«Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις». Επίκαιρο περισσότερο απο ποτέ, καθώς τα οσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, φανερωσαν την αδυναμία πολλών παραγόντων να βγούν στην πρώτη γραμμή για να καθαρίσουν το αμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Καλά τα λόγια, αλλά οταν ερχεται η ωρα των πράξεων πολλοί σιωπούν. Στην κατηγορία αυτη δεν ανήκει ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.

Του Γιάννη Χατζηιωαννίδη
Ως βέρος Πόντιος ο ισχυρός ανδρας της ΑΕΚ δεν μασαει τα λόγια του, χτυπάει την γροθιά στο μαχαίρι και ειναι ατοιμος να υποστηριξει μέχρι τέλους τις απόψεις του. Η συνέντευξη τυπου που παραχωρησε, συγκλόνισε ειναι η αλήθεια ολη την Ελλάδα, πλήν των οπαδων του Ολυμπιακού. Ο τιγρης ειπε ακριβως αυτα που θα λεγαμε ολοι μας, αν μας δινώταν η ευκαιρεια. Μίλησε με ονοματα, αναφέρθηκε σε γεγονότα και ειναι ετοιμος να πεί ακόμη περισσοτερα αν και οποτε χρειαστει. Ειπε ολα οσα ταλαιπωρούν το αμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εχω την εντύπωση ομως πώς τα πιο σημαντικά ειναι αυτά που ΔΕΝ ΕΙΠΕ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που σηκωσε το γάντι που του πέταξε το αρρωστημένο κατεστημενο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Οχι που θα το αφηνε δηλαδή.

Ειναι γνωστό επίσης σε ολους τους παρεικουντες την Ιερουσαλήμ. οτι αυτον τρέμει ο Μαρινάκης. Περισσότερο απο ποτέ οι ανθρωποι του Ολυμπιακού γνωρίζουν πώς εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Γνωριζουν πως πλέον το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ειναι χωράφι τους ουτε ιδιοκτησια τους. Υπάρχει κάποιος που τους αμφισβητει ευθέως. Χωρίς να μασάει τα λόγια του και χωρις να κάνει πίσω την ωρα της κρίσης.

Σε αναμμενα κάρβουνα κάθεται και ο πρόεδρος της ΕΠΟ ΓΙώργος Σαρρής που ειναι με την πλάτη κολλημένος στα σχοινιά. Η ΕΠΟ λειτουργει για τις ανάγκες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και οχι για να εξυπηρετει μια συγκεκριμένη ομάδα. Στο διά ταυτα, τα χαρτιά στο Ελληνικού ποδόσφαιρο ξαναμοιράζονται, Οι παίκτες αλλάζουν θέση και ο Δημήτρης Μελισσανιδης στέλνει το μήνυμα πως πλέον τα ψέματα τέλειωσαν.