dedeoglou_thanasis_2011_01.jpg
Ο Θανάσης Δεδέογλου, ο άνθρωπος που, μαζί με τον αδελφό του, Γιάννη, δώρισαν στον ΠΑΟΚ την έκταση στην Πυλαία(το Μάρτιο του 1990) όπου κτίστηκε το “Παλατάκι” έφυγε, σήμερα, από τη ζωή.

 

Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, με το μαύρο μαντάτο. Μάλιστα, συνεδρίασε εκτάκτως το δ.σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ (όταν δωρίστηκαν τα στρέμματα ακόμη δεν υπήρχαν ΤΑΚ και ΚΑΕ), κι αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία και να καταθέσει συμβολικό ποσό υπέρ φιλανθρωπικού σωματείου της πόλης.

Ο Θανάσης Δεδέογλου είχε τιμηθεί, το χειμώνα του 2011, από τους βετεράνους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ, μαζί με τον αδελφό του Γιάννη. Πόζαρε χαρούμενος και συγκινημένος, με τα δυο βραβεία (φωτογραφία πάνω), αλλά και με τους ανθρώπους που τον τίμησαν. Τους πρώην προέδρους του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Αλεξόπουλο και Βεζυρτζή (κάτω φωτογραφία).

Οι φωτογραφίες είναι από το site των βετεράνων μπασκετμπολιστών του ΠΑΟΚ. Παρακαλούμε όσους τις κατεβάσουν, να αναφέρουν την πηγή.

alexopoulos_dedeoglou_vezirtzis_01.jpg

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωσή της, εκφράζει την βαθύτατή της θλίψη για τον θάνατο του Θανάση Δεδέογλου και ταυτόχρονα τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. “Ο Θανάσης Δεδέογλου υπήρξε μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά πάνω από όλα προσέφερε τα μέγιστα στον ΠΑΟΚ, καθώς μαζί με τον αδερφό του Ιωάννη Δεδέογλου, υπήρξαν δωρητές του οικοπέδου, στο οποίο κατασκευάστηκε το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία τεράστια απώλεια για την οικογένεια του ΠΑΟΚ”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

dedeoglou_nikolakis_01.png

Η φωτογραφία του Θανάση Δεδέολγου (πάνω, από το site της ΚΑΕ) είναι από την εκδήλωση για τα 84 χρόνια του ΠΑΟΚ, που έγινε στο “Παλατάκι”, το οποίο, χωρίς τη βοήθειά του, δε θα χτίζονταν… Πίσω του, ο Άρις Νικολάκης.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει το πρωί της Κυριακής (11:30) στον Άγιο Δημήτριο στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.